Tjenester

Tjenester

Når vi trenger å lytte til hundens kropp

FYSIKALSK BEHANDLING OG REHABILITERING

Fysikalsk behandling kan brukes forebyggende og rehabiliterende. Alle hunder kan ha god bruk for en gjennomgang av bevegelsesapparatet, blant annet for å fange opp problemer som spenninger, nedsatt bevegelighet, muskel og leddproblemer osv.
Rehabilitering er å hjelpe hunden til en raskere og lettere rekonvalesens etter skade eller sykdom. Rehabilitering kan brukes til både unge, voksne og eldre og lindrer smerte og oppretter normal funksjon.

NEVROLIGISK AKUPUNKTUR 

Akupunktur er en behandlingsmetode som har vært i bruk i flere tusen år. Akupunktur kan brukes både ved akutte og kroniske lidelser. I behandlingen med akupunktur behandler jeg både lokalt og helhetlig ved bruk av laserpenn.TRENINGSVEILEDNING 

FreeDog hjelper både den aktive konkurransehunden og familiehunden å komme og holde seg i form. Veiledningen blir individuelt tilpasset det enkelte dyret og dets eier.

MEDISINSK LASER

Laser kan gi god effekt på en rekke lidelser; sår, muskelspenninger/skader, seneskader, ligamentskader, etter operasjoner, smerter og betennelsestilstander.
>For hunder med kroniske og langvarige smerter kan laser være et godt alternativ/tilskudd som smertelindring.

MASSASJE OG STRETCHING

Ved massasje og stretching blir muskler og sener mer elastiske. Myke og smidige muskler fører til økt ytelse og raskere restitusjon.
FreeDog tilbyr også kurs/opplæring innenfor dette.

KLOKLIPP 

Kloklipp utføres gratis ved annen behandling. Kloklipp utenom behandling koster kr.150,- 
Ønsker du å klippe klør på hunden din selv hjemme, men ønsker råd og veiledning? Konsultasjon for tilvenning og trening på kloklipp koster kr.250,-